Ga naar de inhoud

Woonzorgcentrum en Driezorgwoningen De Kievitsbloem

Adres
Patriottenlaan 3 8014 XP Zwolle

De Kievitsbloem is een locatie om je gelijk op je gemak te voelen. Ontmoeten kan eenvoudig in de Grote Willemszaal waar samen gegeten wordt en activiteiten worden georganiseerd. Op de verschillende etages zijn huiskamers te vinden die zijn ingericht in een mix van eigentijdse stijl en herkenning vanuit vervlogen tijden. Buiten is het genieten van de tuin en dierenweide.

Het woonzorgcentrum De Kievitsbloem heeft 86 appartementen voor Wonen met zorg. Daarnaast zijn er 30 Driezorgwoningen, zogenaamde aanleunwoningen, aanwezig bij het woonzorgcentrum.

Een digitale rondleiding? Bekijk deze video!
Bereikbaarheid en ligging

De Kievitsbloem ligt in Zwolle-Zuid. De locatie is vanaf de A28 – via de ringweg Zuid – eenvoudig bereikbaar. De Zwolse stadsbus stopt meerdere keren per uur in de nabijheid van het complex. De locatie ligt pal naast het winkelcentrum Zwolle-Zuid en wijkcentrum De Pol.

Openbaar vervoer

Buslijn 2 of 4 Ittersumerbroek Zwolle-Zuid.

Foto's van De Kievitsbloem

(klik op een foto voor vergroting)

Dhr. Van Dalfsen woont in De Kievitsbloem

Dhr. Van Dalfsen woont in De Kievitsbloem en staat erg positief in het leven. In de video vertelt hij onder andere over zijn creativiteit. Zo heeft hij in De Kievitsbloem een schilderclubje opgericht met andere bewoners.