Ga naar de inhoud

2 mei Open dag Arcadia

20-04-2023

Locatie Arcadia in Zwolle, zet op dinsdag 2 mei tussen 14.00 en 16.30 uur de deuren open voor belangstellenden. De locatie, bestaande uit bijna 160 huurwoningen, is met haar 50-jarig bestaan een begrip in Zwolle. Hoe is het om te wonen in Arcadia? Wonen voor mensen van 65 jaar en ouder met service en zorg van Driezorg? Iedereen die belangstelling heeft, is welkom voor deze gezellige en informatieve middag met onder andere rondleidingen, proeverijen en activiteiten.

Programma
Tijdens de middag is er alle ruimte om de algemene ruimten zoals de koffieruimte en de soos te bekijken, maar er kan ook een kijkje worden genomen in een van de appartementen. Maaltijdleverancier Van Smaak is aanwezig voor een proeverij. De wijkverpleegkundigen van Driezorg zitten klaar om alle vragen te beantwoorden en om te laten zien wat er tegenwoordig mogelijk is om langer goed zelfstandig thuis te kunnen wonen. Ook is er gelegenheid om aan activiteiten deel te nemen. De gloednieuwe jeu-de-boulesbaan ligt klaar om een balletje op te werpen en welzijnsorganisatie WijZ begeleidt beweegactiviteiten en laat het aanbod van activiteiten zien. 

Over Arcadia
Locatie Arcadia werd in 2021 grondig vernieuwd en verduurzaamd. In haar 50-jarig bestaan is het wonen op Arcadia altijd meegegaan met de tijd. De flat begon als bejaardenflat maar biedt tegenwoordig uitgebreide mogelijkheden voor zorg en ondersteuning. Uiteraard is de locatie zeer rolstoelvriendelijk en is er een lift.

Zorg en service van Driezorg
Wonen in een appartement in Arcadia is mogelijk voor iedereen van 65 jaar en ouder. Wonen in Arcadia is altijd in combinatie met een zorgserviceovereenkomst met Driezorg. Anders dan ‘gewoon’ huren biedt dit bewoners service zoals 24-uurs alarmering en deelname aan diverse activiteiten. 

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.