Ga naar de inhoud

Driezorgwoningen Arcadia

Adres
Hogenkampsweg 150 8022 DM Zwolle

In Arcadia woont u zelfstandig in uw eigen appartement. Maar wel met de veiligheid van alarmering en de mogelijkheid tot ontmoeting en gezelligheid in de Soos. Elke dag is de Soos geopend, waar u naast een kop koffie of thee drinken, ook spelletjes kunt spelen. De appartementen zijn in 2021 en 2022 verduurzaamd en vernieuwd. In de boekenuitleen kunt u gratis boeken lenen. Onderweg naar uw eigen appartement maakt u even een praatje bij de lift of kunt u een bezoekje brengen aan de kapper of pedicure op de vierde etage.

Bekijk locatie Arcadia in deze video.
Bereikbaarheid en ligging

Arcadia in Dieze-Oost, gelegen ten noorden van de Zwolse binnenstad. De locatie is – vanaf de A28 via de ringweg Noord – eenvoudig bereikbaar. De Zwolse stadsbus stopt meerdere keren per uur direct naast het complex. Aan de overkant van de straat is een winkelcentrum.
Direct naast Arcadia bevindt zich dienstencentrum De Terp van WijZ. Daar worden verschillende activiteiten voor ouderen georganiseerd.

Openbaar vervoer

Lijn 4 Aalanden

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.