Ga naar de inhoud

Woonzorgcentrum en Driezorgwoningen Berkumstede

Adres
Erasmuslaan 50 8024 CS Zwolle
Berkumstede in de wijk Berkum

Berkumstede is een veelzijdige locatie die de verbinding met de wijk en dorpse karakter weet vast te houden. Betrokken en gastvrij zijn termen die passen bij deze locatie in de rustige groene woonwijk Berkum dichtbij rivier de Vecht in Zwolle. De locatie kent een nieuwer gedeelte (2013) en een gerenoveerd deel. Bij binnenkomst valt meteen het restaurant en ontmoetingsruimte met boekenkast en piano op. U bent van harte welkom voor een kop koffie!

Locatie Berkumstede bestaat uit een woonzorgcentrum met 76 appartementen voor Wonen met zorg en is er een Verpleegafdeling. Daarnaast zijn er bijna 50 Driezorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd.

Bekijk deze film over locatie Berkumstede

Rondleiding Berkumstede

Wilt u graag een digitale rondleiding? Bekijk dan deze video.

Bereikbaarheid & ligging

Berkumstede ligt in de wijk Berkum, aan de oostkant van Zwolle nabij de A28 en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Op circa 5 tot 10 minuten lopen van een supermarkt en diverse kerken. Daarnaast zijn er een huisarts, fysiotherapie en kinderopvang in of bij het pand.

Foto's van Woonzorgcentrum Berkumstede

(klik op een foto voor vergroting)

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.