Ga naar de inhoud

Woonzorgcentrum en Driezorgwoningen De Havezate

Adres
Gombertstraat 350 8031 MK Zwolle

Woonzorgcentrum De Havezate

De Havezate in de wijk Holtenbroek

De Havezate is een woonzorgcentrum met een gemoedelijke sfeer. Hart van het woonzorgcentrum is het gezellige grand café de Gombert. Dit is de ontmoetingsplek voor alle bewoners. Het café en het aangrenzende theater biedt ruimte voor een rijk verenigingsleven met een breed scala aan activiteiten.

Locatie De Havezate bestaat uit een woonzorgcentrum met 31 appartementen voor Wonen met Zorg en er is een afdeling Kleinschalig wonen. Daarnaast zijn er 50 Driezorgwoningen met zorgservices ook wel aanleunwoningen genoemd, koopappartementen en huurappartementen via deltaWonen.

De sfeer proeven op locatie De Havezate? Bekijk dan deze video.

Rondleiding De Havezate

Wilt u graag een digitale rondleiding? Bekijk dan deze video.

Bereikbaarheid en ligging

De Havezate is gelegen in de wijk Holtenbroek, in het noorden van Zwolle. De locatie is – vanaf de A28 via de ringweg Noord – eenvoudig bereikbaar. De Zwolse stadsbus stopt meerdere keren per uur, op ca. 5 minuten lopen van het complex. Het complex ligt aan de rand van de wijk en kijkt uit over de Zwartewaterallee.

Foto's van Woonzorgcentrum De Havezate

(klik op een foto voor vergroting)

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.