Ga naar de inhoud

Zet uw talent in!

Wilt u andere mensen ontmoeten? Iets voor een ander kunnen betekenen? Uw talenten ontdekken en ontwikkelen? Ervaring opdoen in de zorg voor een opleiding of betaalde baan? Er zijn mogelijkheden genoeg bij Driezorg.

Wat kunt u doen?
Heeft u een talent dat u wilt inzetten? Bespreek het met één van onze service coördinatoren of coördinatoren welbevinden op de locaties. We onderzoeken graag of er een match is met de behoefte van onze ouderen.

Vacatures
Driezorg heeft regelmatig vacatures voor vrijwilligers. Bekijk onze vacatures of neem contact op met één van onze coördinatoren. Bekijk de actuele vacatures hieronder.

 

De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk verschillen per locatie:

  • Koffie, thee of maaltijden serveren.
  • De huiswinkels bemensen.
  • Ondersteunen op de groepsverzorging.
  • Maatje zijn voor een oudere, door te wandelen, schaken of even te bellen.
  • Ondersteunen bij activiteiten zoals film vertonen, bingo spelen, begeleiding bij wandeltochten, etc.
  • Een keer in de week op de koffie, bij iemand die op dit moment door alle corona-maatregelen extra aandacht kan gebruiken.

Contact
Wilt u eerst eens komen kijken op onze locaties of verder praten over de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze coördinatoren op de locatie waar u vrijwilligerswerk wilt doen.

De coördinatoren zijn bereikbaar via het Servicepunt van Driezorg,
tel: (038) 200 11 00 of via e-mail:

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.