Ga naar de inhoud

Creëer sfeer op onze kleinschalig wonen-locatie!

29-01-2024

Locatie De Havezate

In Driezorg locatie de Havezate bevindt zich een gedeelte kleinschalig wonen. Dit is een plek waar ouderen met dementie kunnen wonen zoals thuis. Bewoners delen een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. Er wordt een veilige, vertrouwde omgeving gecreëerd door medewerkers, vrijwilligers en naasten. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Jij:

  • Ondersteunt een vast team van medewerkers op een vaste huiskamer;
  • Helpt de bewoner met ontspannen en afleiden;
  • Draagt bij aan de huiselijke sfeer en beweegt mee in de structuur van de dag;

Bewoners met dementie kunnen onrustig zijn en onbegrepen gedrag vertonen. Onze medewerkers helpen je hiermee om te gaan maar het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen met dementie en weinig prikkels meebrengt.

Wij kijken ook graag naar wat jij leuk vindt om te doen. Lezen, helpen koken of simpelweg naast iemand zitten en hun hand vasthouden…Je inbreng is meer dan welkom. Samen met jou kijken we hoe vaak en wanneer je langskomt.

Wat bieden wij?

  • De ruimte om van betekenis te zijn voor de bewoner van Driezorg;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in het werken met ouderen;
  • Driezorg vindt dat de inzet van vrijwilligers onbetaalbaar is en waardeert haar vrijwilligers. Je ontvangt een vrijwilligerscontract, bent verzekerd en krijgt de mogelijkheid om je netwerk en vaardigheden uit te breiden.

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? Enthousiast om vrijwilliger bij Driezorg te worden of heb je vragen?  Neem dan contact op via de onderstaande knop!