Ga naar de inhoud

Werken & Leren bij Driezorg

Werken bij Driezorg betekent jezelf ontwikkelen als professional en als mens. Want werken met ouderen is het luisteren naar levensverhalen om vervolgens samen te kunnen bepalen welke ondersteuning nodig is. Vind jij het leuk om vanuit oprechte aandacht de cliënt en zijn sociale netwerk in hun kracht te houden, dan zit je goed bij Driezorg.

Scholing en opleiding

Jouw competenties zijn bepalend voor het succes van onze organisatie. Als medewerker van Driezorg bieden we jou de mogelijkheid om je via scholing en training je blijvend te bekwamen en je deskundigheid te bevorderen.

Jaarlijks bieden wij onze medewerkers een opleidingsaanbod aan met cursussen, trainingen en informatiebijeenkomsten. We hebben een eigen praktijklokaal waarin je kunt oefenen op fantoomdelen en waar ook voorbehouden handelingen getoetst worden.

Wil je stappen zetten in je loopbaan? Ook dat kan bij ons. We hebben leer-werkplekken waar je wordt opgeleid tot Verzorgende IG.

Ben jij uit het juiste Driezorghout gesneden?

Werken bij Driezorg is werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jij bent daarom flexibel, durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen in de uitvoering van je werk, maar bovenal ben je een teamplayer. Je bent betrouwbaar, je komt je afspraken na. Je verstaat je vak en zorgt ervoor dat je deskundig bent en blijft. Je komt met initiatieven om de zorg- en dienstverlening verder te optimaliseren, werkprocessen te verbeteren en kijkt hierbij ook naar je eigen rol in het geheel. Herken je jezelf hierin? Dan leren we je graag kennen!

Benieuwd naar onze verhalen? Bekijk en lees ze hier!

Verhalen van collega's

VIDEO: Margriet, verpleegkundige De Havezate: Wat ik zo leuk vind aan mijn werk?
VIDEO: Margriet, verpleegkundige De Havezate: Wat ik zo leuk vind aan mijn werk?

VIDEO Esther, verpleegkundige Berkumstede: Ik word heel erg blij van mijn vak
VIDEO Esther, verpleegkundige Berkumstede: Ik word heel erg blij van mijn vak

VIDEO Inge, wijkverpleegkundige i.o.:  Zorg bieden zodat zij meer energie overhouden voor anderen dingen
VIDEO Inge, wijkverpleegkundige i.o.: Zorg bieden zodat zij meer energie overhouden voor anderen dingen

Plan een afspraak of neem contact op

Hoi, ik ben Vera. Recruiter bij Driezorg. Ik ga voor jou een plek vinden die bij jou past! Heb je vragen die je eerst wilt stellen? Wil je bijvoorbeeld een keer meelopen met een zorgcollega? Laat het mij weten! Ik ga met jou op zoek naar de functie en het team waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Daar ga ik voor. Dus vertel, wie ben jij?

Neem contact met mij op, of plan direct een afspraak in mijn agenda!