Ga naar de inhoud

Werken & Leren bij Driezorg

Werken bij Driezorg betekent jezelf ontwikkelen als professional en als mens. Want werken met ouderen is het luisteren naar levensverhalen om vervolgens samen te kunnen bepalen welke ondersteuning nodig is. Vind jij het leuk om vanuit oprechte aandacht de cliënt en zijn sociale netwerk in hun kracht te houden, dan zit je goed bij Driezorg.

Scholing en opleiding

Jouw competenties zijn bepalend voor het succes van onze organisatie. Als medewerker van Driezorg bieden we jou de mogelijkheid om je via scholing en training je blijvend te bekwamen en je deskundigheid te bevorderen.

Jaarlijks bieden wij onze medewerkers een opleidingsaanbod aan met cursussen, trainingen en informatiebijeenkomsten. We hebben een eigen praktijklokaal waarin je kunt oefenen op fantoomdelen en waar ook voorbehouden handelingen getoetst worden.

Wil je stappen zetten in je loopbaan? Ook dat kan bij ons. We hebben leer-werkplekken waar je wordt opgeleid tot Verzorgende IG.

Ben jij uit het juiste Driezorghout gesneden?

Werken bij Driezorg is werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jij bent daarom flexibel, durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen in de uitvoering van je werk, maar bovenal ben je een teamplayer. Je bent betrouwbaar, je komt je afspraken na. Je verstaat je vak en zorgt ervoor dat je deskundig bent en blijft. Je komt met initiatieven om de zorg- en dienstverlening verder te optimaliseren, werkprocessen te verbeteren en kijkt hierbij ook naar je eigen rol in het geheel. Herken je jezelf hierin? Dan leren we je graag kennen!

Benieuwd naar onze verhalen? Bekijk en lees ze hier!

Verhalen van collega's

Aankondiging vertrek Marco van Alderwegen, raad van bestuur
Aankondiging vertrek Marco van Alderwegen, raad van bestuur

Op 23 april maken Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht hun nieuwe gezamenlijke naam bekend. De naam staat voor de beweging die de organisaties maken. Samen gaan we verder om van regio Zwolle dé regio te maken om goed oud te worden op eigen wijze. De onthulling vindt de 23e feestelijk plaats op alle locaties en zal later die dag ook online zichtbaar zijn. 

Wanneer spreken wij elkaar?

Hoi, wij zijn Dayenne, Edwin en Vera, bij Driezorg! Bel je ons even? Whatsapp kan ook!

Dayenne: 0613401173

Edwin: 0616069080

Vera: 0650168027

Wij kijken graag met jou wat voor jou een goede plek zou zijn. Ook als je gewoon een keer wilt meelopen, kan gewoon.

Mailen doen we ook. Mail naar

werken@driezorg.nl