Ga naar de inhoud

Enthousiaste vrijwilliger voor de activiteitenpool gezocht.

25-10-2023

Locatie De Havezate

Ben jij een echte initiatiefnemer, begeleider of beide? Lees dan snel wat de Havezate voor jou als vrijwilliger kan betekenen.

Onze locatie De Havezate heeft een multiculterele sfeer, de bewoners zijn allemaal verschillend. Zo woont er een gedeelte van de bewoners zelfstandig in een aanleunwoning waar nodige ondersteuning en zorg geboden kan worden. En voor entertainment wordt gezorgd!

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. De invulling daarvan is erg breed. Een optreden van een koor? Bloemschikken? Een filmmiddag? Veel is mogelijk in het grand café van de Havezate, waar ook een theaterzaal te vinden is!

Om deze activiteiten te begeleiden is er een groep enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers krijgen per 2 maanden een overzicht van de geplande activiteiten en kunnen zich hiervoor aanmelden om te helpen. Zo kan jij je talenten flexibel inzetten. En met een vast aanspreekpunt sta je er nooit alleen voor.

Jij;

Werkt samen met een pool van enthousiaste mede-vrijwilligers;
ondersteund in het uitvoeren van de activiteiten;
hebt affiniteit met ouderen uit alle windstreken;
bent enthousiast en zorgt voor een leuke sfeer.

Wat bieden wij?

De ruimte van betekenis te zijn voor de bewoner van Driezorg;
de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werken met ouderen;
Driezorg vindt dat de inzet van vrijwilligers onbetaalbaar is en waardeert haar vrijwilligers. Je ontvangt een vrijwilligerscontract, bent verzekerd en krijgt de mogelijkheid om je netwerk en vaardigheden uit te breiden.

Wil jij de ouderen van de Havezate interessante activiteiten aanbieden op flexibele basis? Enthousiast om vrijwilliger bij Driezorg te worden of heb je vragen? Neem dan contact op via de onderstaande knop.