Ga naar de inhoud

Driezorg is een organisatie met een vriendelijke en informele werksfeer. Naast deze sfeer en omgangsvorm bieden wij onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

CAO VVT

Voor medewerkers van Driezorg geldt de CAO VVT (verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg). In deze CAO staan afspraken over loon, toeslagen, overwerk, vakantie en pensioen. De CAO biedt ook ruimte voor maatwerk.

Pensioenfonds
Driezorgmedewerkers vallen onder het pensioenfonds Zorg en Welzijn. De premievaststelling gebeurt jaarlijks. Zowel Driezorg en de medewerkers betalen een deel van deze premie.

Loopbaan en ontwikkeling
Kwalitatief goede medewerkers zijn voor Driezorg van groot belang. Driezorg biedt de mogelijkheid om je via scholing en training blijvend te bekwamen en je deskundigheid te bevorderen. Wil je een opleiding/cursus volgen die aansluit bij jouw functie of loopbaan dan kun je dit aangeven bij je leidinggevende. Samen kijken jullie vervolgens naar de mogelijkheden.

Collectieve regelingen
Er zijn verschillende collectieve regelingen voor medewerkers van Driezorg. Zo bieden we de mogelijkheid om via een inkoopvereniging aantrekkelijke kortingen te krijgen bij bedrijven in gebruiks- en verbruiksgoederen en verhuurbedrijven. Daarnaast hebben wij collectieve afspraken met diverse verzekeringen. Dit kan de Driezorgmedewerker veel voordeel opleveren.