Ga naar de inhoud

Driezorg biedt ondersteuning op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg in Zwolle en Hattem. De Drie in Driezorg staat voor het onlosmakelijk geheel tussen Wonen, Welzijn en Zorg. Driezorg biedt in de hele keten die drie elementen of werkt daarin samen om dit mogelijk te maken. Welzijn is onlosmakelijk verbonden met zorg en wonen.

Wonen

Locaties van Driezorg vindt u in bijna alle wijken van Zwolle en Hattem. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en faciliteiten en verschillende vormen van zorg. In ons aanbod maken we onderscheid tussen (Drie)zorgwoningen met zorgservices, wonen met zorg en kortdurend verblijf.

Welzijn

Ons aanbod op het gebied van welzijn gaat over zaken die uw leven comfortabeler maken en die u ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt dan denken aan services zoals wasverzorging, maar ook genieten van een lekkere maaltijd in een van onze Grand Café’s.

Zorg

Als u ouder wordt of herstelt van een ziekenhuisopname, heeft u misschien wat extra hulp nodig. Driezorg heeft een ruim ondersteuning- en zorgaanbod waarmee wij u graag verder helpen. Samen bekijken we graag wat past bij uw behoefte en uw leven. Uitgangspunt daarbij is dat we samen kijken naar wat u -eventueel met hulp van familie en vrienden- nog zelfstandig kunt en waar wij u bij kunnen ondersteunen.

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.