Ga naar de inhoud

Welzijn

Ons aanbod op het gebied van welzijn gaat over zaken die uw leven comfortabeler maken en die u ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt dan denken aan services zoals wasverzorging, maar ook genieten van een lekkere maaltijd in een van onze Grand Café’s.

Eet smakelijk!

Restaurant en maaltijden

Of u nu graag samen met anderen eet of liever alleen, het kan allemaal zonder dat u zelf hoeft te koken. Geniet van een warme maaltijd in een van onze Grand Cafe’s of ontdek de mogelijkheden van een maaltijd aan huis.

 

Zorg en ondersteuning zonder indicatie

Particuliere diensten

U heeft (nog) geen zorgindicatie maar heeft toch behoefte aan zorg en/of ondersteuning? Bijvoorbeeld hulp bij uw huis schoonhouden of begeleiding van een verzorgende van Driezorg bij bepaalde activiteiten? Ook dat kan bij Driezorg.

Catering en verhuur

Zaal huren

Soms is het thuis even niet groot genoeg om een bijzonder moment te vieren. Op de Driezorg locaties zijn meerdere mooie ruimtes waar u met vrienden of familie samen kunt komen.

Samen fit en vitaal blijven

Activiteiten

Op alle locaties van Driezorg worden diverse activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd. Bijvoorbeeld schilderen, handwerken, fitgym, jeu de boules, zingen, optredens en noem maar op. Bewoners van onze locaties ontvangen maandelijks een overzicht van de activiteiten. Benieuwd naar de activiteiten in uw buurt? Informeer bij onze locaties.

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.