Ga naar de inhoud

Een organisatie met een missie

We zijn er trots op dat we stevig verankerd zijn in de wijken van Zwolle en Hattem. Onze sterke lokale binding maakt ons een goede partner voor onze cliënten. Wij zijn een stabiele factor tijdens hun hele levenspad. Dit maakt ons uniek. Wij staan voor positieve, persoonsgerichte zorg en aandacht voor ieder levensverhaal. Bij Driezorg mag je jezelf zijn, ook als medewerker. Dit maakt ons bijzonder, maar tegelijk ook heel gewoon. En dát is de kracht van Driezorg.

 

Onze missie:
Jezelf kunnen zijn, ook als je ouder wordt

Onze visie
Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen de mensen bij het behouden van de eigen regie. Daarom ondersteunen we mensen in de hele keten van wonen, welzijn en zorg om zolang mogelijk (als) thuis te kunnen blijven wonen en leven. We zijn er voor nu en later. In de buurt met het vertrouwde netwerk. We bevorderen de zelfredzaamheid en bieden (intensievere) ondersteuning met aandacht als dat nodig is: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wij doen drie beloften richting de toekomst:

  1. Wij zijn altijd in de buurt
  2. Wij geven altijd aandacht
  3. Wij zijn er altijd: Nu en later

 

1. Altijd in de buurt
Om een vertrouwde partner te kunnen zijn. We zijn nabij in de eigen vertrouwde omgeving. Voor lichte en intensieve zorg. Bij mensen thuis of vanuit onze locaties middenin de wijk. We zijn merkbaar aanwezig en verankerd in de sociale en professionele haarvaten van de buurt. We verbinden mensen en zetten in op de kracht van sociale samenhang.

2. Altijd met aandacht
Want zorg gaat altijd over mensen. We kijken daarom verder dan de directe zorgvraag. We hebben aandacht voor persoonlijke behoeftes van onze cliënten, hun familie en naasten. Dat vinden we heel gewoon. Als zorgprofessionals zien onze medewerkers de kracht van ieder mens. Zij kunnen daardoor de juiste ondersteuning voor iedere zorgvraag bieden. Iedere dag maken onze medewerkers het leven van Driezorg cliënten en bewoners iets positiever, iets makkelijker en iets beter. Wij vinden dit iets om trots op te zijn.

3. Wij zijn er altijd: Nu en later
Als Driezorg zijn wij dé logische partner voor nu en later, omdat wij rekening houden met de verrassingen van het leven. We kunnen daardoor dichtbij staan op alle momenten dat het er echt toe doet. Met onze diensten en gunstige locaties maken we het eenvoudiger om zelf aan het roer te blijven staan, ook wanneer de leeftijd toeneemt. Dat vinden wij heel gewoon.

We zoeken daarbij soms ook samenwerking met andere partijen. Om de sterke partner in de wijken te kunnen blijven, zijn we continu kritisch op onze eigen prestaties. Zowel op kwalitatief als financieel vlak.

Onze kernwaarden
Veilig, vertrouwd, verbindend, verantwoordelijk en verrassend.

 

 

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.