Ga naar de inhoud

Vertrouwd en in de buurt

U woont thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. U merkt bij uzelf toch de behoefte aan sociaal contact. Om leeftijdsgenoten te ontmoeten, of omdat uw partner of mantelzorger af en toe wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Ontdek de mogelijkheden van dagbesteding.

Prettige afwisseling in de week
Benieuwd wat u bij ons op de dagbesteding allemaal kunt doen? Te veel om op te noemen! Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten, passend bij uw behoefte en die van de groep.

Goed verzorgd
U drinkt gezellig samen een kop koffie of thee en tussen de middag kunt u (tegen betaling) een heerlijke warme maaltijd krijgen. Als het nodig is, wordt u opgehaald en thuis gebracht. Er is professionele begeleiding aanwezig voor verzorging. Bijvoorbeeld bij het innemen van medicatie of andere zorg.

Voordelen van de dagactiviteiten

  • Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
  • Structuur in de dag
  • Uw partner en /of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
  • Vervoer indien nodig
  • Uw wensen en mogelijkheden centraal

Waar biedt Driezorg de dagbesteding?
Driezorg organiseert in de locaties Berkumstede, Fermate en Rivierenhof vormen van dagbesteding voor ouderen.

Vragen of aanmelden dagbesteding
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan via het formulier op de website van Samenzwolle.

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.