Ga naar de inhoud

Bent u bewoner van een van onze locaties of krijgt u zorg en ondersteuning van Driezorg? Dan is de informatie op deze pagina voor u.

Contactverzorgende
Iedere cliënt en bewoner bij Driezorg heeft een contactverzorgende. Deze persoon is voor de cliënt en zijn of haar familie en mantelzorgers de vaste contactpersoon over de zorg en ondersteuning. U kunt contact leggen via het digitale platform Caren. U kunt uiteraard ook altijd een afspraak maken met uw contactverzorgende via het zorgteam of bel naar het Servicepunt 038 200 1100.

Uw dossier digitaal: Caren

Op ieder moment van de dag uw zorgplan, agenda en rapportages bekijken. Een bericht versturen aan het zorgteam. Dit en meer kan met uw toegang tot Caren. Lees meer over Caren.

Persoonsgegevens wijzigen
Als u uw persoonsgegevens wilt wijzigen (denkt u aan uw telefoonnummer, bankgegevens, verzekeringsgegevens) of de gegevens van uw eerste contactpersoon (naam, adres, telefoonnummer) dan kunt u die per e-mail of telefonisch doorgeven aan onze cliëntenadministratie. Zij zijn dagelijks tussen 8:30 uur – 17:00 uur telefonisch te bereiken via 038-456 18 73 of via e-mail clientenadministratie@driezorg.nl.

Schade doorgeven
U heeft een WA of inboedelverzekering via Driezorg. Na het ontstaan van schade helpt Driezorg u graag verder bij de afhandeling hiervan. Neemt u in dat geval contact op met de cliëntenadministratie. Zij zijn dagelijks tussen 8:30 uur – 17:00 uur telefonisch te bereiken via 038-456 18 73 of via e-mail clientenadministratie@driezorg.nl.

Klacht 
Bent u ontevreden over Driezorg dan hopen we dat u daarover met ons in gesprek gaat. Meer info.

Reparaties of onderhoud
Mist er iets in uw woning, of is er iets stuk? Sommige zaken worden door Driezorg hersteld, andere vragen we u zelf te doen. Meer info.

Huren bij Driezorg
Informatie over de huurovereenkomst, facturen, het betalen van huur en het opzeggen van huur. Meer info.

Jezelf zijn, ook als je ouder wordt

Wonen, Welzijn en Zorg

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen mensen bij het bevorderen en behouden van eigen regie.